ST.TROPEZ

Lecimy do St.Tropez! 19 maja zapraszamy wraz z Magazynem Usta na Mysią 3 na Święto Wakacji, od 1 czerwca do pop-up store w Między Nami Cafe przy Brackiej 20, a jeszcze tego lata do pierwszej lodziarni Lukullus w St.Tropez przy Rozbrat 22/24 na warszawskim Powiślu.

Orinoko, Limoncello, Cassis, Armani… od tego lata przestaną być jedynie synonimami ciastek. Startujemy z nowym sezonowym projektem Lukullus w St.Tropez i rozpoczynamy produkcję lodów. Cel? Zrobić lody tak smaczne jak nasze ciastka. Naturalne, tradycyjne, rzemieślnicze – jasne! Ale do tego wykonane według receptur światowych mistrzów – na przykład  Emmanuela Ryon – MOF Francji w lodziarstwie i cukiernictwie. To między innymi jego przepisy wraz z  wypracowanymi przez lata w Lukullusie połączeniami smaków będą podstawą oferty lodów Lukullus w St.Tropez 2018.  Za identyfikację wizualną projektu jest odpowiedzialna Magdalena Łapińska.